...

Valp & Unghundskurser

Valpkurs


På denna lärorika och roliga kurs får ni värdefull kunskap om vad just din valp behöver för att utvecklas till en trygg och fantastisk hund! Vi går igenom kort om hur hundar kommunicerar, belöningsteknik, inlärningspsykologi och hur man undviker stress. Detta är viktig kunskap som du kommer att ha stor nytta av.

De praktiska övningarna består t ex av inkallning, stanna, gå fint i koppel, lösträning, hälsa fint, gå fint förbi andra hundar samt olika kontaktövningar.

Syftet är att tidigt skapa kontakt och att lägga grunden till en trygg, harmonisk och välfungerande hund.

Unghundskurs


Vill du gå vidare med Din Hund efter valpstadiet eller har Din Hund nu blivit en unghund i sina bästa dagar med ökat självförtroende och lite egna upptåg? Du vill säkert ha en bra vardagslydnad på Din Hund och kanske vill du lägga grunden för ett framtida tävlande.

Då är unghundskursen något för dig och Din Hund som är 6 till 18 månader. Vi jobbar individuellt med varje hund. Allt för att Du och Din Hund ska få en bra kontakt/relation och ha trevligt tillsammans! Vi tränar i skog och mark. Vid varje tillfälle ingår också teori.