...

Ullareds hunddagis 

Tidsbokning & Drop in

Vi öppnar 
2/5-2024Öppet 13/4 9-18

Öppet 17/4 9-16
Öppet 2/5 9-17
Öppet 9-18 alla dagar fram till 29/9

Midsommarafton och midsommardagen stängt Lämna hunden när du shoppar!

Lämna din hund på hunddagis när du shoppar! Hunddagiset är en trygg och enkel lösning för dig som har hunden med på shoppingresan!
Ullareds Hunddagis är ett Drop-in dagis och tidsbokning som erbjuder möjligheten att lämna er hund till erfaren personal, medan ni handlar i lugn och ro, eller åker på annan utflykt. Hunddagiset ligger ca 1 km från varuhuset.

Dagiset erbjuder 30 platser, där hundarna får en egen 18 m2 stor hundgård med tak och väggskydd. Samtliga hundgårdar är utrustade med hundkojor. Hundarna rastas en i taget i en stor inhägnad rasthage, och släpps inte ihop med andra hundar.

Dagiset i ny regi...

Hunddagiset drivs av Maria Frick som idag även har företaget Working dogs education. Kring midsommar öppnar hon och hennes medarbetare upp för både bokade platser och drop in. Länk till bokningssyetemt kommer ligga här på sidan så snart den är igång.
Vill du komma i kontakt med hunddagiset redan nu kan du maila din förfrågan till ullaredshunddagis.

Hundvänliga miljöer

Tar du med din hund till Ullared vill vi tipsa om Gekåsbyns många fina gångstråk och skuggiga skogspartier som lämpar sig bra för promenader medan övriga i sällskapet är inne i varuhuset och shoppar. I Gekåsbyn finns det även en rastgård där din hund kan springa fritt. Kika gärna i vår områdeskarta


Öppettider för Drop in 9-18 
Övriga tider endast bokning 

Direktnummer till dagiset 0736-164571

Boka plats för hund via mail eller SMS!

Vi erbjuder även kloklipp, till en extra kostnad av 225:- glöm inte att boka det som extra tjänst